Sekolahku Pintar Mengurus, Hebat Mendidik Alami pengalaman pendidikan masa depan dengan platform pengurusan Sekolah kami. Membantu pengurusan proses kehadiran, tugasan, peperiksaan, dan banyak lagi. Tingkatkan kecekapan dan penglibatan sekolah anda.
Top Rated Instructors
Sistem Pengurusan Sekolah: Cepat, Mudah, Efisien untuk semua
استكشاف أفضل ميزاتنا
إدارة الطلاب
إدارة الأكاديميات
إدارة المنزلق
إدارة المعلمين
إدارة سنة الجلسة
إدارة العطل
إدارة الجدول الزمني
إدارة الحضور
إدارة الامتحانات
المدارس
المعلمون
الطلاب

Kenapa SekolahKu?

SekolahKu ialah sistem pengurusan sekolah yang komprehensif yang disesuaikan dengan keperluan institusi pendidikan Malaysia. SekolahKu menawarkan pelbagai ciri yang direka untuk menyelaraskan tugas pentadbiran, meningkatkan komunikasi, dan meningkatkan pengalaman pendidikan untuk pelajar, guru dan pentadbir.

Kadar Mampu Milik Pentadbiran Mudah Perlindungan Data Boleh Dipercayai
حزم التسعير المرنة

حزمة مخصصة

Pakej kustom kami menawarkan penyesuaian tanpa had, direka khusus untuk memenuhi keperluan unik Anda. Ayuh sertai kami!

الأسئلة المتكررة

Sekolahku adalah sistem pengurusan sekolah berbasis SaaS (Software as a Service) yang menyediakan platform komprehensif untuk menguruskan pelbagai aspek operasional, akademik, dan administratif sekolah dengan lebih mudah dan efisien.

Sebaik sahaja anda membeli langganan, anda tidak boleh mengubahnya sehingga kitaran pengebilan semasa tamat.

Keselamatan dan privasi data adalah keutamaan kami. Sekolahku menggunakan teknologi enkripsi terkini dan protokol keselamatan untuk melindungi semua data pengguna. Kami juga mematuhi peraturan perlindungan data yang relevan untuk memastikan data anda selamat.

Ya, Sekolahku dirancang untuk fleksibel dan skalabel, sesuai untuk semua jenis dan saiz institusi pendidikan, dari sekolah rendah hingga menengah, sekolah swasta dan kebangsaan.

Ya, sebagai Sekolahku dapat diakses dari mana saja dengan sambungan internet. Ini memudahkan pengurusan sekolah anda walaupun ketika berada di luar sekolah.
لنتواصل هل لديك سؤال أو تريد فقط أن تقول مرحبا؟ سنحب أن نسمع منك
الهاتف الجوال : 01111779564
البريد الإلكتروني [email protected]
الموقع Klang Square
حمل تطبيقنا الآن! Sertai komuniti SekolahKu dan terokai dunia aplikasi kami yang terkini! Dibina khas untuk memenuhi keperluan anda, aplikasi SekolahKu memberikan akses kepada maklumat penting dan kemudahan yang berguna. Dapatkan kemudahan-kemudahan yang diperlukan untuk kehidupan di sekolah - dari maklumat pentadbiran hingga kepada perkhidmatan sokongan. Jangan lepaskan peluang ini untuk mempermudahkan lagi proses sekolah anda dengan SekolahKu - muat turun aplikasi kami sekarang!